Op Kerstavond, Kerstdag en Oudejaar zijn wij open!

Wij serveren dit menu ook op Kerstavond, Kerstdag en Oudejaarsavond..
Feestmenu

Stel zelf je menu samen voor een vaste prijs.
Kies je favoriete voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor een vaste prijs van 42,50€ per persoon.
Verkrijgbaar tot 14 januari 2019.

Voorgerechten

Reepaté met keramiek toast en uienconfituur.
Romig soepje van boschampignons
Slaatje met wildkroket en compote van wilde veenbessen.
Quiche met geitenkaas en tomaat

Tussendoortje

Sorbet van passievruchten

Hoofdgerechten

Wildtrio van hert-haas-fazant met cognacroomsaus en witloofstronkjes
Hazenrugfilet met een sausje van wilde veenbessen en een gebakken Cox appeltje
Hertenfilet met rode wijnsaus in het gezelschap van geglaceerde bosuitjes en spekjes
Zeetongfilets gevuld met groentenjulienne en kreeftensaus
Bijhorende aardappelbereiding inbegrepen

Nagerechten

Peer-caramelbavarois met Engelse crème
Lauwwarm appeltaartje (gluten- en lactosevrij)
Huisgemaakte mousse van Callebaut chocolade
Flensje met speculaasijs en sinaasappelsaus

Vul hier je gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.