Op Kerstavond, Kerstdag en Oudejaar zijn wij open!

Onze keuken is doorlopend geopend van 12:00 tot 21:00

Meerkeuzemenu (aan 35€ per persoon)


Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Huisgemaakte kaaskroketjes
  • Bourgondische wijngaardslakken met kruidenbotersaus
  • Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
  • Scampi met look
  • Zalmcocktail

Hoofdgerechten

  • Gebakken slibtongetjes met puree
  • Kabeljauw met witte wijnsaus met puree
  • Steak met saus naar keuze (pepersaus of champignonsaus) en frietjes
  • Filet van hoevekip (pepersaus of champignonsaus) en frietjes

Desserts

  • French Coffee met Grand Marnier
  • Chocolade Moulleux
  • Dame Blanche met warme chocoladesaus
  • Cocosnoot gevuld met ijs
  • Sinaasappel gevuld met ijs
  • Citroen gevuld met ijs

Hieruit kan iedereen zijn eigen keuze maken. Het menu dient steeds per gezelschap genomen te worden

Borrelhapjes

Portie Jong Belegen Kaas, zilveruitjes, augurkjes & mosterdsaus
€ 7,00
Portie salami, zilveruitjes, augurkjes & mosterdsaus
€ 7,00
Portie Gemengd Kaas en Salami
€ 7,10
Portie gebakken kibbeling
€ 7,90
Gegrild stokbrood met lookboter
€ 5,80
Portie mini-kaaskroketjes van Postelkaas (8) & mosterdsaus
€ 6,50
Portie bitterballen (8) met dipsaus
€ 8,00
Portie gemengde frituurhapjes (10)
€ 9,50
Portie groene olijven met knoflook
€ 5,50
Chips Gezouten of Paprika
€ 2,00

Salades

Caesarsalade met gerookte kipreepjes en Parmazaankaas
€ 18,20
Salade met gerookte makreel en limoendressing
€ 18,10
Salade met scampi in tempurakorstje en cocktailsaus
€ 18,30
Salade met gebakken kibbeling en huisgemaakte tartaar
€ 16,90

Voorgerechten

Rundscarpaccio met rucola en Parmezaan
€ 14,50
Ambachtelijke kaaskroketjes
€ 11,00
Ambachtelijke garnaalkroketjes
€ 15,00
Duo kaas en garnaalkroketjes
€ 13,70
Toast champignon met lookboter
€ 12,50
Scampi (5) met curryroomsaus
€ 16,00
Scampi (5) gegratineerd met preiroom
€ 16,70
Scampi (5) met lookboter
€ 16,50
Bovenstaande gerechten kunnen geserveerd worden met:
Portie frieten, kroketten, puree, rijst of pasta
€ 3,00
Portie stokbrood met boter
€ 1,90
Portie mayonaise, ketchup, tartaar of cocktail
€ 0,90

Verse soepen

Wordt geserveerd met brood
Bisque van Oosterscheldekreeft (specialiteit)
€ 14,10
Heldere groentebouillon
€ 5,00
Tomatenroomsoep met kippengehaktballetjes
€ 5,00
Dagsoep
€ 4,90

Pasta's

Wordt geserveerd met brood
Tagliatelli met sliertjes gerookte alm en saus van kruidenkaas
€ 16,30
Tagliatelli met lente-uitjes-spekblokjes en champignonsaus
€ 13,50
Spaghetti Bolognaise
€ 15,30
Vegetarische lasagne met licht pikante tomatensaus
€ 14,50

Vlees- hoofdgerechten

Kogelsteak van Belgische “wit/blauw” (230 gr) 
€ 26,00
Ierse Ribeye (Entrecôte)
€ 27,60
Steak tartaar
€ 19,50
Krokant gebakken kalfszwezerik “hartzwezerik” voor de kenner 
€ 33,20
Rosé gegaarde lamsrugfilet
€ 25,90
Licht gepekelde speenvarkenrugfilet
€ 21,30
Gemarineerde spare-ribs 
€ 22,30
Olympus kroontje 
€ 24,90
Duitse varkens schnitsel
€ 21,30
Rosé gebakken filet van Franse Hoeve-eend
€ 19,60
Filet van Bresse kip
€ 18,00
Portie frietjes, aardappelkroketjes, puree, pasta, rijst of aardappelgratin inbegrepen.
Mix-Grill: gemarineerde kipfilet, varkenshaasje, lamskotelet & steak
€ 26,50
Videe (Koninginnepasteitje) en garnituur 
€ 15,95
Rundsstoofpotje bereid met abdijbier en garnituur
€ 16,30
Konijn bereid met Postelbier en garnituur
€ 18,30
Aardappelgerecht inbegrepen

Vis- hoofdgerechten

Paling in’t groen
€ 25,50
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met witte wijnsaus & groentenpareltjes
€ 25,90
Gebakken slibtongetjes met fris slaatje & citroenbotersaus
€ 24,90
Gebakken forel met beurre blanc
€ 20,80
Black Tiger garnalen (8 st) van de chef met licht pikante tomaten-pepersaus
€ 24,50
Specialiteit van de Chef:
Trio van zeeduivel, zeewolf & zeebaars met Choronsaus (getomateerde béarnaise)
€ 26,10

Vul hier je gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.