Onze keuken is doorlopend geopend van 12:00 tot 21:00

Meerkeuzemenu (aan 36€ per persoon)


Voorgerechten

  • Dagsoep
  • Huisgemaakte kaaskroketjes
  • Bourgondische wijngaardslakken met kruidenbotersaus
  • Carpaccio van ossenhaas op klassieke wijze
  • Scampi met look
  • Zalmcocktail

Hoofdgerechten

  • Gebakken slibtongetjes met puree
  • Kabeljauw met witte wijnsaus en puree
  • Steak met saus naar keuze (pepersaus of champignonsaus) en frietjes
  • Gebakken maïshoensuprème (pepersaus of champignonsaus) en frietjes
  • Penne met mozzarella en arrabiatasaus

Desserts

  • French Coffee met Grand Marnier
  • Chocolade Moelleux
  • Dame Blanche met warme chocoladesaus
  • Cocosnoot gevuld met cocos ijs
  • Sinaasappel gevuld met sinaasappelijs
  • Citroen gevuld met citroenijs
  • Warm appeltaartje (lactose- en glutenvrij)

Hieruit kan iedereen zijn eigen keuze maken. Het menu dient steeds per gezelschap genomen te worden

Borrelhapjes

Portie Jong Belegen Kaas, zilveruitjes, augurkjes & mosterd
€ 7,00
Portie salami, zilveruitjes, augurkjes & mosterd
€ 7,00
Portie Kaas en Salami, zilveruitjes, augurkjes & mosterd
€ 7,10
Portie gebakken kibbelingen met tartaar (5)
€ 7,90
Gegrild stokbrood met lookboter
€ 5,80
Portie bitterballen (8)
€ 6,50
Portie mini-kaaskroketjes van Postelkaas (8)
€ 8,00
Portie gemengde frituurhapjes (10)
€ 9,50
Portie groene olijven met knoflook
€ 5,50
Chips Gezouten of Paprika
€ 2,00
 
€ 9,50

Salades

Caesarsalade met gerookte kipreepjes en Parmazaankaas
€ 18,20
Salade met scampi in tepurakorstje & coctailsaus
€ 16,30
Salade met gebakken kibbeling en huisgemaakte tartaar
€ 16,90
Salade met gebakken groentenburger en tartaar
€ 14,90

Voorgerechten

Zalmcocktail met verse zalm
€ 14,40
Rundscarpaccio met rucola & parmezaan
€ 14,90
Ambachtelijke kaaskroketten
€ 12,10
Ambachtelijke garnaalkroketten
€ 15,10
Duo van kaas- en garnaalkroketten
€ 14,10
Scampi (5 st) met kruidenboter
€ 16,50
Noorse visschotel (gerookte zalm, zwaardvis, heilbot, forel en paling)
€ 17,60

Verse soepen

Wordt geserveerd met brood
Tomatenroomsoep met kippengehaktballetjes
€ 5,00
Dagsoep
€ 4,90
Licht gebonden soepje van grijze Zeebrugse garnalen
€ 9,00

Pasta's

Wordt geserveerd met brood
Spaghetti bolognaise
€ 13,50
Penne met gerookte kip, granaatappelpitjes en pestosaus
€ 15,20
Penne met lente-uitjes, spekblokjes en champignonsaus
€ 16,80
Penne met scampi (8) en ratatouille
€ 19,00
Penne met zongedroogde tomaten, rode pesto, mozzarella en een licht pikante tomatensaus
€ 14,90

Vlees- hoofdgerechten

Mix-Grill: Gemarineerde kipfilet, varkenshaasje, lamskotelet & steak
€ 26,50
Kogel steak van Belgische Wit-Blauw
€ 26,00
Entrecôte van Ardeens weiderund
€ 26,20
Steak tartaar
€ 19,50
Krokant gebakken kalfszwezerik “hartzwezerik” voor de kenner 
€ 33,20
Rosé gegaarde lamsfilet
€ 27,10
Gemarineerde spare-ribs 
€ 22,40
Olympus kroontje 
€ 24,90
Duitse varkens schnitsel
€ 21,30
Gebakken varkenshaasje
€ 23,80
Rosé gebakken filet van Franse Hoeve-eend
€ 21,10
Gebakken Maïshoensuprème
€ 18,20
Portie frietjes, aardappelkroketjes, puree, pasta, rijst of aardappelgratin inbegrepen.
Mix-Grill: gemarineerde kipfilet, varkenshaasje, lamskotelet & steak
€ 26,50
Videe met bladerdeeggebakje (Koninginnepasteitje)
€ 16,30
Rundsstoofpotje bereid met abdijbier
€ 16,30
Konijn bereid met pruimen
€ 21,80
Aardappelgerecht inbegrepen

Vis- hoofdgerechten

Paling in’t groen
€ 26,80
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met witte wijnsaus & groentenpareltjes
€ 25,90
Gebakken slibtongetjes met fris slaatje & citroenbotersaus
€ 24,90
Black Tiger garnalen (8 st) van de chef met licht pikante tomaten-pepersaus
€ 24,50
Op vel gebakken zalmfilet met spinasiepuree en graanmosterdsaus
€ 24,80
Specialiteit van de Chef:
Trio van zeeduivel, zeewolf & zeebaars met Choronsaus (getomateerde béarnaise)
€ 26,90

Vul hier je gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen.